Krista van Hoekelen

Als afgestudeerd jongerenwerker en moeder van twee jongens heb ik een grote affiniteit voor kinderen en jongeren. Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest bij een ict helpdesk op een hogeschool. Helpen van studenten op het gebied van ict. Computers heb ik al sinds 1985 in mijn leven, een apparaat waar ik een enorme connectie mee heb.

 

Sinds 2010 werk ik in verschillende functies met kinderen binnen het basisonderwijs. Leren heb ik zelf altijd enorm leuk gevonden. Toen ik merkte dat niet elk kind met plezier naar school gaat, ben ik begonnen met het ontwikkelen van spellen, trainingen en zelfs een boek met codes voor hoogbegaafde kinderen. Het met plezier door het leven (en dus ook school) gaan, dat gun ik alle kinderen. In 2017 ben ik om die reden gestart met gespecialiseerde begeleiding van hoogbegaafde kinderen op het gebied van leren leren, motivatie, concentratie, faalangst etc. Ook werkte ik op basisscholen om kinderen te begeleiden. Eerst als onderwijsassistent, later als begeleider met een eigen klas om groepjes te ondersteunen met rekenen, spelling en andere vakken. Hierbij kwam ook altijd wat coaching bij kijken op het gebied van zelfvertrouwen, mindset, de leerkuil en motivatie.

Ik werk op maat, elk kind is anders. Door mijn enorme interesse in mensen, luister ik echt naar jouw verhaal. We gaan samen kijken wat voor jou belangrijk is en waar jij behoefte aan hebt op het gebied van leren. Door mijn out of the box manier van kijken en mijn creativiteit kan ik de situatie van verschillende kanten benaderen.

 

Al mijn kennis en enthousiasme zet ik nu met enorm veel plezier in bij Bureau Geluk(t).

 

Wat doe ik bij Bureau Geluk(t)?

  • Leerhulp
  • Begeleiding met de Kernvisiemethode
  • Begeleiding executieve functies