Privacy verklaring

Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je bent vrij om het te helemaal door te lezen uiteraard maar in het kort wil ik je aangeven dat de eventuele gegevens die ik van jou krijg bij mij in veilige handen zijn.

Gebruiker van deze privacyverklaring en verantwoordelijke voor verwerking van gegevens ben ik, Maud de Zwart. De eigenaresse van Bureau Geluk(t), gevestigd in Lisse, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68834640.

Persoonsgegevens

Jouw contactgegevens (zoals naam, e-mail, adres, telefoonnummer etc.) zijn voor mij en voor mij alleen. Ik gebruik deze informatie om contact met je te houden over de samenwerking die wij eventueel aangaan voor jouw kind. Ik vraag uiteraard alleen naar jouw contactgegevens als je hebt aangegeven dat je, na telefonische kennismaking, een intakegesprek wilt. Zie je er alsnog na het intakegesprek vanaf dan is dat prima. Dan verdwijnen jouw eventuele gegevens uit mijn systeem.

 

Verwerken persoonsgegevens

Mocht je hebben aangegeven na het kennismakingsgesprek dat je jouw kind aanmeldt, dan vraag ik je waarschijnlijk om meer gegevens. Ik gebruik hiervoor een inschrijfformulier of ik vraag ernaar tijdens een gesprek. Alles wat geschreven en gezegd is blijft bij mij. Ik vraag alleen naar zaken die van belang zijn voor onze samenwerking. Mocht het eens nodig of zinvol zijn dat ik informatie over of van jou doorgeef dan zal ik dit uiteraard alleen met jouw toestemming doen.

 

Beveiliging

Bij de wet wordt van mij verlangd dat ik jouw gegevens bescherm. Dat doe ik ook. Op internet bewaar ik niets van jou. Alles wat we via WhatsApp of Facebook Messenger bespreken blijft daar en wordt beschermd door de privacy overeenkomsten waar wij “Ja” op zeiden als gebruikers van die diensten. Mail en sms zit in mijn apparaten. Alleen ik heb toegang tot mijn telefoon, tablet en computer. Deze zijn beveiligd met een code en mijn vingerafdruk.
Mijn site (www.bureaugelukt.nl) is voornamelijk een etalage en vooral bedoeld voor eenzijdig verkeer. Ik schrijf en jij leest. Je kunt daar geen interactie met mij hebben en ik sla daar ook niets op van jou. Ik ben bij een van de betrouwbaarste servers die er zijn en vertrouw op de bescherming van gegevens door deze organisatie. Voor zover ik weet maakt mijn website geen gebruik van cookies.

 

Niet digitale gegevens

Een enkele keer schrijf ik iets over jou / jouw kind op of bewaar iets wat hij of zij bij mij maakte. Als het niet bestemd is om mee te geven dan bewaar ik dit in een afgesloten kast waarvan alleen ik de sleutel heb.

Je kan er dus absoluut gerust op zijn dat ik niets van jouw persoonlijke gegevens deel met anderen zonder jouw toestemming. Tenzij daar een administratieve of wettelijke verplichting voor geldt, of er een gerechtelijk bevel voor is maar laten we daar maar niet van uitgaan.

 

Termijnen waarop ik gegevens bewaar 

Omdat we al genoeg te bewaren hebben in het leven zal ik jouw gegevens niet langer bewaren dan logisch of nodig is. Uiteraard houd ik me aan de wettelijke en fiscale verplichtingen zoals de plicht aan de Belastingdienst van het 7 jaar bewaren van facturen. Maar verder zal ik gegevens van jullie niet langer bewaren dan noodzakelijk voor het werk dat ik met jouw / jullie kind doe.

 

Jouw rechten 

Ik respecteer jouw privacy sowieso vanuit mijn professionele ethiek. Het recht om jouw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen heb je ten alle tijden. Je mag me hierover altijd benaderen.