Caroline Hermans

Het gedrag van mensen heeft me al vanaf jongs af aan geïntrigeerd. Na mijn studie toegepaste communicatiewetenschap heb ik 15 jaar gewerkt in het bedrijfsleven met gedragsverandering van mensen in organisaties zowel individueel als professioneel coach en als verander manager. Toen realiseerde ik me dat ik de persoon wilde zijn die ik als kind nodig had gehad en ben me gaan omscholen tot integratief Kindercounselor aan de Academie voor Psychotherapie. Momenteel specialiseer ik me verder tot Integratief Kindertherapeut.  Als moeder van 2 kinderen die HSP en HB zijn, heb ik de nodige affiniteit mee ontwikkeld op dit gebied.

 

Bij Bureau Gelukt(t) richt ik me op individuele sessies met kinderen van 4-12 jaar. Ik pas me in de behandelmethode aan op waar de behoefte van het kind ligt. Praten is niet per se noodzakelijk en ik  behandel kinderen vanuit spel. In de praktijkruimte kan alles, vechten met zwaarden, verkleden, bouwen, knutselen. Van daaruit help ik je kind om het onderliggende gevoel aan te gaan, waarvan het gesignaleerde probleemgedrag vaak het symptoom is. 

 

Als onderdeel van de sessies met kinderen begeleid ik ouders ook zodat zij de ideale hulpbron kunnen worden voor hun kind om de gewenste verandering te ondersteunen. Is er een observatie thuis of op school nodig? Dat kan ook!

 

Ik werk vanuit de behoefte van het kind. De hulpvraag van jouw kind staat dus centraal!