Access Bars

De behandeling Access Bars is waar Loeky en Maud voor opgeleid zijn waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Deze ontspanning kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na circa 3 á 4 weken. Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie eigenlijk altijd direct meer ruimte en rust in hun hoofd.

 

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massagetafel. Terwijl de punten op je hoofd zacht aan worden geraakt mag je stil te zijn, maar het hoeft niet. Voor de behandeling maakt dit niets uit. Bars zijn energiebanen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Hierdoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

 

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Bij kinderen duurt het ca. 30 tot 45 minuten. Bij volwassenen ongeveer 60 tot 90 minuten.