Klein Geluk(t)

Heeft uw peuter of kleuter (vermoedelijk) een ontwikkelingsvoorsprong?

 

Om met een ontwikkelingsvoorsprong in balans te blijven is de omgeving om een kind heen erg belangrijk;

  • Het gezin
  • De school / opvang
  • Kinderen in de omgeving

 

De grote behoefte aan ontwikkelingsgelijken (Peers) en de behoefte van deze kinderen aan een uitdagende groep, heeft ervoor gezorgd dat wij zijn gestart met de peuter- en/of kleutergroep Klein geluk(t).

Elke donderdag is er een peuter- en/of kleutergroep voor kinderen van 2,5 tot 6 jaar. Deze groep biedt kinderen de waardevolle mogelijkheid om ontwikkelingsgelijken te ontmoeten en samen te spelen, zichzelf te kunnen zijn. Ze kunnen bij ons van en met elkaar te leren door te ontdekken, te onderzoeken en te ondervinden.

De ochtenden staan altijd in het teken van een prikkelend thema. Rondom dit thema gaan we op ontdekking uit, we creëren, gaan uitdagingen aan en verzamelen zo op verschillende manieren informatie over het thema en over onszelf.

Spreekt Klein Geluk(t) je aan en heb je behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact op met Sharony voor vragen, om kennis met elkaar te maken en om te kijken naar de mogelijkheid om jullie kind te laten groeien in deze heerlijke groep.

 

Ook als er op een andere manier ondersteuning gewenst is, denkt zij graag met je mee. Bij de intake-, evaluatie- en het eindgesprek maakt Sharony sowieso een koppeling naar het gezin, zodat alle omgevingsfactoren bij kunnen dragen aan de ondersteuning van uw kind.

Begeleiding

  • Peuter- en/of kleutergroep
  • Observatie
  • Ondersteunende oudergesprekken
  • Elke donderdag m.u.v. vakanties en feestdagen

Kinderen zijn authentiek en uniek. We laten ze heel graag opgroeien met een gezond zelfbeeld! Peer-groepen dragen hier ontzettend veel aan bij. Ze mogen zijn wie ze zijn!