Gedrag

Zit jouw kind (even) vast in zijn ontwikkeling? Is het gedrag thuis of op school anders dan wat je gewend bent en denk je: “Hij/zij zit niet zo lekker in zijn vel”? Buikpijn, hoofdpijn, moeilijk slapen, boosheid, (hoog)gevoeligheid, overprikkeling, teruggetrokken of onzeker gedrag? Het zijn maar een paar voorbeelden van gedrag wat we zien. Daaronder zit meer. Er zit vooral een hulpvraag achter dit gedrag en dat is waar ik heel graag bij ondersteun.

Door middel van kindercoaching ga ik op zoek naar de kwaliteiten en valkuilen van het kind. We gaan er spelenderwijs achterkomen op welke manier het kind denkt en voelt. Er worden praktische handvatten aangereikt zodat hij/zij zich weer zorgeloos verder kan ontwikkelen. De manier van samenwerken is creatief, praktisch, speels, persoonlijk en op maat zodat het kind het beleeft als een fijne ervaring en weer kan stralen!

Ik streef ernaar om begeleiding zo snel en efficiënt mogelijk in te zetten. Tijdens de intake maak ik een inschatting van de duur van de begeleiding en stemmen we dit met elkaar af. Soms kan het doel binnen 3 sessies behaald worden maar als de hulpvraag iets uitgebreider is, dan zijn er bijvoorbeeld 7 coachingsmomenten nodig.

Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact met me op!

Begeleiding

  • Kindercoaching bij faalangst, weerbaarheid, zelfbeeld, angsten, boosheid, verdriet
  • Training executieve functies
  • Teken je gesprek
  • Speel & creëer
  • Mindset training
  • Hooggevoeligheid

Tarieven

  • Kennismakingsgesprek gratis
  • Intakegesprek €50,-
  • Trajecten voor kindercoaching zijn op maat en worden afgestemd op de hulpvraag. U bepaalt aan welk traject u de voorkeur geeft. Zo bepaalt u ook zelf het tarief.

Vergoedingen

Een deel van de begeleiding kan vanuit een PGB (persoonsgebonden budget) door de gemeente bekostigd worden. Dit is afhankelijk van uw gemeente. Bureau Geluk(t) kan u ondersteunen bij de aanvraag hiervoor.

Een aantal zorgverzekeraars vergoeden begeleiding.

Daarnaast kunt u soms ook afspraken maken met de school van uw kind als de hulpvraag gedeeld wordt

“Ik gun elk kind een positief zelfbeeld. Daarom benoemen we bij elke sessie positieve eigenschappen en talenten van het kind. Want wat je aandacht geeft, groeit! ”