Janine van der Bent

Met veel enthousiasme ben ik al zo’n 15 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Het zijn díe kinderen die net even wat meer aandacht nodig hebben, waar ik speciale aandacht voor heb. Ik vind het een uitdaging om te zoeken naar wat een kind wel kan en wat het nodig heeft om te kunnen groeien.

Als Remedial Teacher,Talentbegeleider en als moeder van twee kinderen merk ik dat ik grote affiniteit heb met (hoog)begaafde en hoogsensitieve kinderen.

Ik merk hoe belangrijk het is dat juist deze kinderen gezien, gehoord én geholpen worden. Nog te vaak lopen deze kinderen vast in het huidige onderwijs. En daar wil ik mij graag voor inzetten. In een veilige omgeving, met oprechte interesse en met humor help ik hen zichzelf te leren (h)erkennen en zoek naar mogelijkheden om het kind in zijn of haar kracht te zetten.

Bij Bureau Geluk(t) krijg ik nog meer de kans om hoogbegaafde kinderen te helpen die vastlopen met leren, omdat ze anders denken en voelen.

Mocht je vragen hebben of eens kennis willen maken, voel je vrij om contact op te nemen.

Wat doe ik bij Bureau Geluk(t):

  • Begeleiding met de Kernvisiemethode
  • Didactisch onderzoek
  • Leerstrategieën
  • Begeleiding executieve functies
  • Remedial Teaching

bureau-geluk-janine-van-der-bent