PEERGROUP VOOR OUDERS VAN UITZONDERLIJK BEGAAFDE KINDEREN

Datum:            n.t.b. in verband met huidige corona omstandigheden

Tijd:                 n.t.b.

Locatie:           Bureau Geluk(t), Heereweg 251, Lisse

Kosten:            €5,–

 

Wat maakt uitzonderlijk begaafde kinderen zo bijzonder? Wat maakt de opvoeding zo anders? Waarom hebben ouders van UHB kinderen bij lezingen en bijeenkomsten nog steeds niet altijd het idee dat dit de kern raakt voor hun situatie?

Uitzonderlijk begaafde kinderen stellen ook uitzonderlijke eisen aan de opvoeding en hun ouders. In de samenleving, het onderwijs en de zorg is nog niet heel veel kennis over deze uitzonderlijke kinderen. Ervaringen van andere ouders zijn daarom goud waard! Tijdens deze avond is er volop gelegenheid om als ouders eens te sparren met anderen over dilemma’s, successen en ervaringen. Misschien weet je pas kort dat je een UHB kind hebt? Of heb je jarenlange ervaring en veel tips en kennis te delen? Het belooft een avond vol (h)erkenning te worden!

Inschrijven kan via onderstaand aanmeldformulier en door de bijdrage voor koffie, thee en locatiekosten over te maken op IBAN NL69ASNB0932198147, ten name van Richtsje Samplonius. Inschrijvingen gaan op volgorde van betaling. VOL=VOL.

Wij zijn Richtsje, moeder van 2 prachtige UHB kinderen, en Loeky, (gezins)coach gespecialiseerd in HB. Wij organiseren deze avond omdat we merken dat er behoefte is aan onderlinge (h)erkenning  en we de grote waarde van het delen van ervaringen zien, en zelf ook voelen en/of gevoeld hebben.

[wpforms id=”16080″ title=”false” description=”false”]Contactgegevens:

Loeky van der Zwaan: Loeky@bureaugelukt.nl